Напук на пандемията елитни футболисти от Кресна, Петрич, Дупница намериха начин да празнуват

Напук на пандемията от Ковид-19 елитни футболисти от Югозапада намериха начин да посрещнат с близките си хора настъпването на новата година. Звездата на „Лудогорец“ Кирил Десподов избра да празнува в Кресна /сн. 1/ в компанията на своя брат Димитър и най-верните си дружки. Националът не пропуска всяка отдала му се възможност да посещава родния си град и да се вижда със семейството си.

Някогашният кавалер на приза „Спортист на годината в Благоевград“, петричанинът Красимир Костов, който е зет на бившeто орле Росен Пашов и пази на вратата на „Ботев“ /Вр/, се весели с очарователната си половинка Ивана и със семействата на стража на 9-кратните шампиони от Разград Пламен Илиев-Пацо Тигъра и на футболиста на „Янтра“ Костадин Гаджалов, с когото се знаят от съвместния им период на стадион „Христо Ботев“ във Враца /сн. 2/.

Дупничанинът Илия Димитров, който е потенциален пътник от „Левски“, докато мисли къде да продължи своята кариера, смени визията си, досущ като на своя приятел от „Славия“ Емил Стоев, с когото вдигаха новогодишни наздравици в механа /сн. 3/.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *