HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

НАП запечата фитнес залите в три петрички квартала

Кварталите „Център”, „Виздол“ и „Поляните“ в Петрич останаха без фитнес зали. Фитнес маниаците ще трябва да чакат до 01.06.2017 година, когато е определен срокът за тяхното пускане отново в действие.

След проверка на инспектори от НАП трите фитнес зали са запечатани и писмено сведение уведомява собствениците на обектите, че е забранено влизането. В противен случай това действие ще се тълкува като нарушение и подлежи на прокурорско разследване и повод за започване на административно производство.

При проверката, извършена от НАП, е установено, че и трите обекта не издават документи за извършване на фитнес услугата. Всички без изключение събирали от клиентите си сума от 3 лв. за посещение, което е за цял ден. За това обаче на никого от клиентите не е издавана касова бележка. Служител на НАП вчера заяви:

„Трите зали ще бъдат отново пуснати, след като собствениците им оправят нередностите, които са констатирани. И на тримата са съставени констативни протоколи с предписания и на тази база са наложени актове. До 01.06. тази година те трябва да ги платят. Залите остават затворени дотогава“.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *