Нарастваща подкрепа за ВМРО в Сандански

В хода на предизборната кампания ВМРО предизвиква все по-голям интерес и одобрение сред жителите на община Сандански. 

Позитивният тон на войводите и лично на кандидата за кмет Атанас Стоянов приобщава все по-голяма част от хората, присъстващи на провежданите събрания. По този начин дава ясна заявка да бъде надпартийният кандидат, но и кметът на всички санданчани.

ВМРО се бори и за максимален брой съветници в Общинския съвет с листа, която съчетава силата на младостта с мъдростта на опита. С цялостната си позитивна и градивна кампания близо до хората войводите потвърждават своя девиз, че само „обединени успяваме“.

Атанас Стоянов и екипът му проведоха множество срещи с жители на кварталите в град Сандански, както и в малките населени места. Хората от кварталите „Изгрев”, „Ливадица”, „Спартак”, „Смилово” и „Крайречен” задаваха и споделяха едни и същи проблеми. Проблеми, свързани с техническата и улична инфраструктура и нейното лошо състояние, амортизирана ВиК мрежа, високите данъци и такси, натоварения трафик и липсата на паркоместа, „синята зона”, санирането на жилищните блокове и кооперации, липсата на прозрачност при разходването на общинските средства. Това са въпроси, нерешавани години наред поради безхаберие и демагогия. „Необходим е открит и честен диалог за преодоляване на недоверието на хората, за да бъдат поправени допуснатите грешки от миналото, и начинът е само един – обединение в името на добруването на нашите съграждани“ – такова бе посланието на Атанас Стоянов на всички срещи.

Не са по-различни и проблемите в населените места, които бяха посетени от представителите на ВМРО – липсата на детски площадки и спортни съоръжения, чистотата и сметосъбирането, повсеместната битова престъпност, остарялата ВиК инфраструктура. „А най-големият проблем е прекъснатата връзка между общинското ръководство и малките населени места, защото отношението към по-възрастното население винаги трябва да е първа грижа за всеки управник”, споделяше навсякъде Атанас Стоянов. С подкрепата на жителите на община Сандански Атанас Стоянов е сигурен участник в балотажа на 3 ноември. Това е и категоричната позиция на санданската общественост, която изразяват по време на многобройните срещи.

Работещите в местното производство на срещите с Ат. Стоянов обсъдиха възможностите за облекчаването на административния и данъчен режим за всеки работодател, като по този начин се изиска и подобряването условията на труд и по-високо заплащане. 

В оставащите дни кампанията на ВМРО продължава на пълни обороти с множество срещи в останалите населени места и кварталите на града. „Основната цел на множеството ни срещи е да дадем възможност на всеки от нас да направи своя информиран и мотивиран избор – без да търсим конфронтацията, а единението чрез открит и позитивен диалог. Вярвайки, че политиката, както всяка обществена дейност, може да бъде градена в обществена полза при решаването на нелеките проблеми. Затова всеки от нас трябва да намери вярната посока, чрез която с кадърни управници да бъдат вземани градивни решения. Без политическа демагогия, а с много работа”, бе посланието на ВМРО и Атанас Стоянов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *