Наско Сираков заведе Илиана на каравана

Наско Сираков и Илиана Раева за пореден път доказаха, че не летят в облаците като много други популярни личности. Спортното семейство се изнесе към съседна Гърция, но карат лятната си почивка не в скъпарски петзвезден ризорт, а в къмпинг с бунгала и каравани на Ситония – средният от трите полуострова на Халкидики.

От близо седмица цялата фамилия Сиракови – Наско, Илиана, двете им дъщери Славея и Виолета, внучката и зетят Георги Коруджиев, се радват на тюркоазените води на Егейско море. Всеки ден шефката на федерацията по художествена гимнастика се диви на местната природа, като публикува разкошни снимки от къмпинга.

„Ресторантът ни под лозите, заобиколен от маслинови дръвчета, закуми, портокалови дръвчета, на една ръка разстояние от тюркоазеното чисто като сълза море, чиито нежни вълни пригласят на божествените песни на щастливите птички“, дразни приятелите си в социалните мрежи Раева.
Бившата грация се изпусна, че по време на гръцката си ваканция ще навреди на фигурата си.

На Илиана ѝ е трудно да устои на изкушенията в ресторанта, в които семейството се храни. Къмпингът е доста приличен и далеч от мизерията, с която сме свикнали да свързваме подобни места за летен отдих. Стаите в бунгалата изглеждат чисти и спретнати, а караваната е 215 лв. на нощ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *