HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Наско Сираков се буди до млада дама – ето реакцията на Илиана Раева… (СНИМКИ)

Илиана Раева е на седмото небе от щастие. Шефката на федерацията по художествена гимнастика се отдаде на заслужена почивка с цялото семейство и прекрасната си внучка Илиана.

Времето с малкото красавица край морския плаж разнежи Раева и тя не се сдържа да уведоми приятелите си в социалните мрежи как протича един ден на баба и внуче.

“От няколко дни съм с мама, тати, дядо, баба и леля на море. Много съм щастлива и разбрах, че морето е нещо много специално за мен.  Мама и тати са много щастливи, че са ме довели толкова малка на море. Много са сладки. Дядо обича да ме слага сутрин в неговия креват и да си доспивам там. Леля само ме целува, но аз най- много обичам като излиза от морето и е мокра.

Баба не спира да ми разказва разни много интересни неща. Днес, след като спах два часа и половина на брега под дебелата сянка на дървото, баба ме взе и ме заведе на брега. Показа ми рибките, мидичките, камъчетата, вълните… Разказа ми много интересни неща, но няма да ви ги кажа, защото ми каза, че те са нашата тайна. 

После с тати джапахме във водата и си правихме селфи тримата с мама. Тук спя много, ям много и почти не плача, само ако съм много гладна. Много ми харесва на море!”, написа Илиана.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *