Насочиха в грешна посока разложкия национал Г. Сеганов в Италия

В грешна посока насочиха разложанина Георги Сеганов в Италия, докато се потеше с националния отбор в Римини за мачовете от Лигата та нациите. Най-авторитетният местен волейболен сайт прати разпределителя в „Равена“, твърдейки, че новият наставник на тима Емануеле Дзанини е харесал 28-годишния нашенец за обновената селекция и е инициирал преговори за привличането му. Незабавно обаче последва остра реакция от клуба, в която се опровергава предстоящият трансфер.

„Във връзка с писанията, които се появиха в различни медии през последните дни, искаме да уточним, че това е новина, публикувана, преди да се провери. Нямаме намерение да взимаме Георги Сеганов. Той е страхотен, дори няма да обсъждаме техническите му умения, но не е част от плановете на треньорския щаб за предстоящия сезон“, написаха в интернет страницата на тима.

През миналата кампания плеймейкърът носи екипа на „Чистерна“, но шансовете му да продължи в този отбора се определят като нулеви. 198-сантиметровият Сеганов направи име първо в ЦСКА, след което мина през турските „Халбанк“ и „Малийе Мили Пиянго“, и италианския „Сора“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *