Наставникът на „Беласица“ прогнозира трудности срещу „Рилецо

Футболистите на “Беласица” се стягат за последното си гостуване през кампанията броени дни след като „Марек“ ги свали от първото място благодарение на успеха си в отложения мач срещу „Банско“. В състава на Саша Симонович всички са на линия, под въпрос е единствено халфът Симеон Бояджиев, който получи травма в началото на предната визита в Кюстендил, която го извади от състава срещу „Перун“ миналата седмица. След две пълноценни тренировки обаче включването му в групата не подлежи на съмнение, остава наставникът Саша Симонович да реши дали да заложи на него от първите минути на стадион „Искър“. Александър Смилков излежа наказанието си от 3 срещи за изцепката си в дербито с „Вихрен“ и отново е на линия.

“Остават ни още 2 мача, които са финали за нас. Така се стекоха нещата в края на първенството, че всяка грешка на този етап практически е непоправима, а и сме зависими от резултатите на другите. Натрупахме доста победи, гарнирани с множество отбелязани голове Резонно е да се надяваме и на трите точки в Самоков, но съзнавам, че ще ни бъде трудно. “Беласица” е дразнител за останалите, без оглед на класирането, което заемат. Със сигурност така ще бъде и днес, и затова трябва да сме мотивирани и концентрирани, за да успеем“, каза С. Симонович и потвърди анонса си, че спира с ротациите и хвърля срещу „Рилецо“ всичко най-добро.

В предпоследния есенен кръг хората на Владимир Иванов-Фугата озориха максимално комитите на ст. “Цар Самуил” при поражението с 0:1 след попадението от дузпа на капитана Марти Таушанов.

За днешния сблъсък има осигурен безплатен превоз за феновете. Автобусите тръгват за Самоков от 14.30 ч. пред община Петрич.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *