Наставникът на „Вихрен“ изгърмя с наказание след изтормозения хикс срещу „Балкан“

Наставникът на „Вихрен“ Здравко Лазаров изгърмя с наказание след изтормозения хикс срещу „Балкан“ през уикенда, който свали санданчани от върха в класирането на третия ешелон, където еднолично застана „Марек“. Специалистът, по-известен като Електричката, избесня срещу лактите на ботевградчани и пасивността на рефера адвокат Иво Андреев, заради което отнесе глоба от 50 лв. и предупреждение за лишаване от право да води отбора си от пейката при евентуален рецидив.

Същата санкция застигна и треньора на „Чавдар“ Красимир Стоев при победния гастро на лесничеите срещу „Оборище“ на стадион „Орчо войвода“. Обект на гнева му стана елитният рефер с полусирийско потекло Васимир Ел Хатиб. Подопечният му футболист Симеон Чатов, който видя червения цвят на картона, пропуска следващите 2 мача на тима, единият от тях в последния есенен кръг срещу „Беласица“.

Сблъсъка с комитите ще гледат отстрани още двама – Калоян Радков и Сотир Илиев, които в Панагюрище бяха декорирани в жълто за пети път през кампанията. По същата причина за аутсайдера „Банско“ в домакинството срещу високо летящия „Кюстендил“ няма да е на линия легионерът Мохамед Ажес.

Двама играчи достигнаха тавана от 9 официални предупреждения и горят с по 2 срещи. Потърпевши по този показател са Даниел Марков от „Перун“ и Здравко Атанасов от „Балкан“, чиито присъди обхващат и първия пролетен двубой на кресненци и ботевградчани.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *