Наставникът на „Вихрен“: Трудно се играе, когато си загубил всичко

В протоколен мач за шампиона на третия ешелон „Марек“ гостува „Вихрен“ на „Бончук“ днес. В дерби без залог превърнаха визитата си самите детелини, които се провалиха в предпоследния си двубой от кампанията преди седмица, когато завършиха наравно 1:1 с „Балкан“. За санданчани съществува теоретична вероятност да се класират по-напред от 4-а позиция, която заемат, стига да се случат още два резултата в тяхна полза, освен задължителния им успех в Дупница.

“Трудно се играе, когато си загубил всичко. Надявам се отборът да се събере и да изнесе добра продукция срещу “Марек”. Ще ми се да завършим с чест кампанията, пък после ще видим какво да правим оттук нататък”, каза наставникът Петър Златинов.

В състава на Топеца няма контузени и наказани, всички тренираха на пълни обороти през седмицата и с настройката да дадат достоен отпор на хората на Цветан Видински. В заключителния есенен кръг днешните съперници справедливо поделиха точките с 1:1. След доста положения пред двете врати Димитър Панталеев даде преднина за марекчани, а Никола Георгиев вкара от дузпа малко по-късно.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *