Наставникът на орлетата И. Тренчев отпрати френския нападател, одобри юношата на „Левски“

Наставникът на орлетата Иво Тренчев отпрати последния новодошъл от френския легион в състава му. Нападателят Йоан Фелрат се изнесе от стадион „Христо Ботев“ след едно полувреме игра в последния предсезонен спаринг през уикенда срещу „Сливнишки герой“.

„Преценихме, че е еднотипен футболист с другите ни две остриета Владислав Златинов и Иво Михайлов, и няма смисъл да го ангажираме”, лаконично поясниха от „Дъбравска“ 1 с уточнението, че в близките дни на проби пристига още един иностранец.

Допълнително време да се докаже си издейства 20-годишният защитник с паспорт от страната на петлите Ян Маянгуи. Спокойни за бъдещето си са другите двама французи от конгоански произход Глоар Антонио и Била Антонио, които вече парафираха с благоевградския клуб и са в очакване на международните си сертификати, за да се активират картотеките им в БФС и да са на разположение за първия шампионатен двубой в събота срещу „Ботев“ /Гъл/.

Треньорският щаб одобри юношата на „Левски“ и „Славия“ Мартин Динов и предложи на клубното ръководство да го обвърже с договор. Младежът се понрави със старание и хъс в дебютните си изяви в зелено-бяло, допълнителен плюс е и фактът, че ОФК „Пирин“ придобива изцяло състезателните му права, с което прави инвестиция в бъдещето.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *