Наставникът на орлетата У. Фийни: Лидери сме на хартия като „Атлетико” /Мадрид/ и „Байерн”

Наставникът на орлетата Уорън Фийни не остана очарован от играта на своите при победата срещу Янтра” и я определи като грозна. Северноирландецът направи и интересно сравнение между лидерския статут на своя отбор и на водачите в Испания „Атлетико” /Мадрид/ и „Байерн” в Германия.

„Беше труден мач, знаех го предварително. „Янтра” игра добре, удари греда преди нашия гол. Трябва да печелиш такива двубои, ако искаш да постигнеш целите си. Казах на момчетата в съблекалнята, че ние, както„Атлетико” /Мадрид/ в Испания и „Байерн” в Германия, сме лидери на хартия. Затова във всяка среща трябва да даваш максимума от себе си. Можеш да имаш качеството в състава си, но е важно отношението. Доволен съм, че показахме способност да се справяме в тежки ситуации. И от трите точки, разбира се. Но стояхме в дълги периоди дълбоко в собствената половина, не играехме толкова бързо, колкото ми се искаше, и в резултат спечелихме грозно”, коментира Фийни.

Колегата му на отсрещната пейка К. Ангелов видя позитивите в изявите на своите и липсата на разлика между двата отбора, независимо от мястото им в двата противоположни края на класирането. „Игрово стояхме добре. Лошото е, че „Пирин” отбелязаха головете си след загубени топки при наши атаки. Това ще го изчистим с мачовете. Доволен съм като цяло от борбата, желанието, от агресията. Не мисля, че си личеше много кой е пръв и кой предпоследен. Не сме били респектирани в никакъв случай. Донякъде теренът не беше подходящ да се играе футбол. Съперникът се възползва от нашите нелепи грешки, а на свой ред не допусна такива. Убеден съм, че ще подобряваме представянето си занапред”, заяви Лаптопа.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *