Наставникът на ОФК „Пирин“ Ив. Стойчев: Имаме нужда от феновете си, тяхно право е да решат дали да ни подкрепят

Наставникът на ОФК „Пирин“ Иван Стойчев призова привържениците да дойдат на стадиона и да стимулират допълнително подопечните му във важния двубой с „Литекс“, който е дебютен за него и треньорската му половинка Васил Петров пред собствена публика.

„Не съм имал разговори с хората от агитката. Всеки сам преценява какво да прави. Това е лично право на избор дали някой ще посещава мачовете. В този труден момент обаче ни е нужна опора от трибуните, защото имаме все още реални шансове да се спасим от изпадане”, бе коментарът на старшията по повод събитията от края на предишната седмица, когато хардлайнерите на фенклуба обявиха бойкот на мачовете на любимците си под емоцията на загубата от „Струмска слава“.

Тримата проблемни играчи с болежки Антон Костадинов, Димитър Благов и Владислав Златинов вече тренират наравно с останалите и дават широта на избора на ударната група. В стартовите 11 се очакват промени след фиаското в Радомир.

„Излизаме за битка. Крайно време е момчетата да си дадат сметка  в какъв клуб играят и да дадат максимума от себе си. Разполагат с нужните качества и ако ги разкрият, ще се поздравим с победата. Ако у някого има дори нотка на примирение, мястото му не е в „Пирин“. Можеш да паднеш в някоя среща, но да се раздадеш до последно от сърце и душа, с чувство за взаимопомощ. Няма място за отстъпление, спасението ни минава през задължителните три точки утре /б.а. днес/”, заключи Ив. Стойчев.

Цената на входните билети е 4 лв., началният съдийски сигнал ще прозвучи в 15.00 ч., от Ловеч не са заявили присъствие на организирани фенове в клетката за гости.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Кмето

    Щом сте Общински отбор-да дойдат служителите от Общината да ви подкрепят!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *