Топ теми

Наставникът на „Славата“ Вл. Димитров-Капело изригна: Съдийското дебелоочие е безкрайно

Наставникът на „Струмска слава“ Владимир Димитров-Капело изригна срещу рефера Петър Кузев след драмата 2:3 срещу „Локомотив“ /ГО/ през уикенда. Радомирци на два пъти наваксваха изоставането си в резултата, но не успяха да устискат точката.

„Съдийството беше под всякаква критика. Не мога да повярвам, че има такова дебелоочие. В 15-та мин. спести класически жълт картон на Атанас Фиданин за спиране с фаул на наша обещаваща атака. Малко след това не ни даде чиста дузпа. Нарушението срещу Давид Алсате бе фрапиращо. Целият стадион го видя, дори във Велико Търново го чуха. Вместо да посочи бялата точка, арбитърът вдигна картон за симулация. Това ако не е дузпа, просто не знам. Може би трябва и двата крака да му счупят на момчето, за да отсъди наказателен удар. Не е първият път, когато ни ощетяват в кристално ясни ситуации, вече се получава рецидив. Ще помоля съответните органи да обърнат специално внимание на въпросното положение”, беснееше предводителят на „Славата“.

Гневната му тирада обаче най-много да му докара солена глоба от дисципа на БФС, който за подобни реакции прилага цялата строгост на закона.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *