Настаниха за лечение момиченцето на петричката проститутка Ангелина, водела я със себе си на работа

Момиченцето на петричката проститутка Ангелина е настанено за лечение в болница „Рокфелер“. Това стана възможно след сигнал на петричани, че малката госпожица, на около четири години, е пряк свидетел на работата на майка си и е с нея ежедневно, дори вечерно време.

От Отдела за закрила на детето към дирекция „Социални грижи”, която се управлява от Гинка Александрова, са предприели всички възможни начини детето да бъде настанено в болнично заведение за лечение.

Настаняването на момичето стана преди обяд. Процедурата бе изпълнена от социална работничка, която лично придружи майката Ангелина с невръстната й дъщеря до болничното заведение в Петрич.

Припомняме, че Ангелина има общо пет деца от различни бащи, живее в махала Шекер в покрайнините на Петрич и обитава една стая. В другата живее сестра и с нейните деца. Преди време тя лежа в болница заради скандал с рецидивист, с когото живееше на семейни начала, прободена с нож в корема.

Бързата реакция по спасяване на малкото момиченце стана възможно единствено след сигнала на петричани до дирекция „Социални грижи“ преди дни и от вчера то е в сигурни ръце, на лекуващите го медици. Заради конфиденциалната информация за заболяването на детето не бе съобщена точната диагноза, с която то е настанено за лечение в петричката МБАЛ „Рокфелер“ по настояване на социалните работници.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *