HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Настроенията в Петрич от “Бий, за да те уважават” до “По-добре догодина в Сандански вместо в Пещера”

Емоции в излишък ще предложи със сигурност днешното съседско дерби между “Беласица” и “Вихрен” в Коларово. Основният въпрос, витаещ в общественото пространство, е дали петричани ще помогнат на комшиите в борбата им  за спасение, или ще търсят затвърждаване на 4-то място в класирането. Запалянковското мнение в южния град е с широка амплитуда на очакванията – от “По-добре догодина да играем в Сандански, отколкото в Пещера” до “Бий, за да те уважават”. В завихрената полемика като че ли преобладава пожеланието “Да им подпечатаме визите за селските групи”.
В това отношение шефът на домакините Георги Петров категорично отрече опит за връзка с него от страна на съперника за постигане на някаква уговорка. “Никой не ме е търсил, вероятно защото знаят каква е позицията ми по въпроса. Разбирам, че на санданчани точките са изключително необходими, но ако толкова ги желаят, да си ги заслужат с игра”, декларира Петров.
В подобен стил се произнесе и треньорът на комитите Николай Димитров-Джаич: “Докато аз съм треньор на този отбор, няма да позволя договорки под масата. Нека нещата се решат честно на футболния терен. Дано и съдията да е на ниво с оглед важността на мача”, заяви наставникът.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *