Настъпва ретрограден Юпитер, ето какво ни очаква

В края на 2018-а година Юпитер влезе в знака на Стрелец и така ще се задържи до декември 2019-а. Докато е в този знак, ще усетим неговата най-ярка, най-чиста и добра енергия. Юпитер представлява планетата на изобилието и разширяването.

Той има способността да увеличава нещата в живота ни, за да можем да видим дарбите и наградите. Също така ни помага да постигнем яснота и по-дълбоко разбиране на случващото се край нас.

В астрологията Юпитер често се счита за щастлива планета. Тази година на 10 април той ще навлезе в ретроградна фаза, като ще се задържи така до 11 август 2019. Когато Юпитер е ретрограден, е време да се върнем назад и да погледнем посланията, които ни е донесъл. Да прегледаме миналото, за да сме сигурни, че не сме забравили никакви подаръци или награди, които Юпитер ни е предлагал.

Също така е време да се откажем от нашите очаквания, така че да можем да получим тези награди, та егото ни да не блокира техния път. Време е за ново мислене, да видим кои са положителните неща от неприятните моменти, през които сме преминали.

Ако успеем да преразгледаме болезненото минало, Юпитер ще ни напътства да видим позитивите, които преди са останали незабелязани за нас. Но ако сме били мързеливи или безцелни, ретроградната фаза на планетата ще ни напомни това, насърчавайки ни да предприемем действия.

Ако се намирате в такава фаза на мързел, липса на мотивация, творчески идеи, Юпитер може да ви даде енергията, от която се нуждаете.

Овен – Има толкова много възможности за вас. Разперете крилата си и разширете хоризонтите си.

Телец – Юпитер ще ви помогне да се потопите по-дълбоко в емоциите си и да излекувате душата си.

Близнаци – Виждате ли себе си в някой друг, Близнаци? Ретроградният Юпитер ще разшири вашите лични перспективи, да даде повече смисъл на вашите настоящи партньорства.

Рак – Какво иска вашите тяло, ум, душа? Юпитер идва, за да разшири съзнанието ви и да ви дари с изобилие.

Лъв – Уважаеми Лъвове, бъдете верни на вашата автентичност. Юпитер ще ви напомни за любовта към себе си. Безкрайни възможности, възползвайте се.

Дева – Какво ви кара да се чувствате сигурни? Юпитер ще ви донесе много добри възможности да създадете повече комфорт около себе си. Възползвайте се от тях.

Везни – Част от духовното ви израстване се състои в това да научите и да комуникирате мъдро. Ще имате много добри възможности и да постигнете вътрешен баланс.

Скорпион – Скорпионите ще усетят положителните вибрации на планетата по отношение на финансите и емоционалния си баланс. Готови ли сте да вземете съкровищата, които толкова време се бавеха?

Стрелец – Вашата управляваща планета сега е ретроградна в знака ви, което означава, че ще преминете през редица различни преживявания и ще поемате по нови и вълнуващи пътища.

Козирог – Юпитер е ретрограден, за да обогати света на вашите мечти и да ви помогне да преоткриете себе си. Само не се затваряйте и не се поддавайте на рутината.

Водолей – За вас, Водолеи, настъпва период, в който ще може да оставите отпечатъка си върху света.

Риби – Ще трябва да бъдете по-смели, защото ще имате добри възможности да разширите професионалния си живот.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *