Натали Трифонова четири пъти се разделя и събира с гаджето си Доан Хасан!

Синоптичката Натали Трифонова четири пъти се събира и разделя с гаджето си Доан Хасан, откакто са заедно.

Люта ревност е причината за неочакваните обрати в отношенията между двамата, които се познават от деца. Додо, както го наричат приятелите, я набелязва още в четвърти клас, а тя също се прехласва по него. Двамата днес връщат с умиление спомена за хлапашката любов от пръв поглед, писа „Галерия“.

Хасан е възпитан в здрави патриархални принципи и твърди, че от онзи момент няма очи за друга жена и иска да остарее с Трифонова, каквото и да им е приготвила съдбата.

„Ние винаги ще се връщаме един към друг“, споделя Натали. Но всеки от тях има своите малки или по-големи забежки. Блондинката два пъти беше на крачка от венчална церемония с футболиста Милан Адамович и спортния журналист Деян Веселинов.

Наскоро стана ясно, че Натали всъщност никога не е възнамерявала да изхвърли от живота си Доан, макар че имало продължителни периоди, в които нито са се виждали, нито са се чували.

„Но винаги сме се ревнували от всички и от всичко. Аз съм по-проклетата – страхотен инат съм, все искам да съм водещата, каквото и да се случва. Додо е по-спокоен от мен, не е нарцис – позволява ми да се изживявам като доминиращия в двойката ни“, признава Натали.

Метаморфозите при тях настъпват, след като Натали и майка й катастрофират, докато са на почивка на о-в Миконос. Жената се бори цяла седмица между живота и смъртта. Доан Хасан пък тази година стана донор на баща си при трансплантация на черен дроб. След тези случаи, двамата пораснаха и започнаха да гледат по-сериозно както на себе си, така и на отношенията им.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *