Натоварен трафик в края на дългия уикенд

Днес е последният ден от поредицата почивни дни, които се събраха след празника на Българската независимост в петък. Много българи избраха именно 22 септември за начало на кратка почивка в съседна Гърция и затова се очаква интензивен трафик в днешния ден.

Минути преди 11 ч. на Промахон е спокойно, но вече се усеща раздвижване – вероятно доста от шофьорите са избрали да тръгнат по-рано. През границата се минава бързо и лесно, само с показване на лична карта.

Натоварен е трафикът от Банско в посока Е-79. Над 4-километрова е колоната от леки автомобили. При Симитли патрул ще пуска поетапно превозните средства, пътуващи от планинския ни курорт и такива от южната ни съседка.

За улеснение на трафика през Владая и повишаване на пътната безопасност в неделния ден, от 10 ч. до 20 ч. на път I-1 (Е-79) ще има две ленти за влизащите в София. Препоръчва се шофьорите да използват алтернативния маршрут на първокласния път през Владая – АМ „Люлин“. Пътуващите към София днес е препоръчително да тръгнат на път по-рано.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *