Научи се да обичаш себе си според зодията

За да бъдете уравновесени и щастливи, трябва да обичате себе си. За да можете да обичате някого, първо трябва да обичате самите вас. Ако искате целия свят да ви приема и да помага в начинанията ви, започнете първо със собствената си помощ. На някои отнема години, други успяват да открият вътрешния си баланс за дни. За да бъдеш способен на всичко и да успяваш в начинанията си, трябва да живееш в мир със себе си. Как да обичаш самия себе си е труден въпрос.

Представяме ви отговорите, които вашия личен зодиакален знак може да ви даде.

Овен

Твърде самокритични сте и се обвинявате за всичко. Започнете да се отнасяте към себе си като с приятел. Топлите чувства ще ви накарат да се чувствате по-добре и ще повишат способностите ви в работата. Бъдете по-толерантни към себе си. Премахнете напрежението и ще усетите прилив на енергия.

Телец

Мислите, че молбата за помощ е проява на слабост. Гледате да разчитате само на себе си и не си позволявате да грешите или да се отказвате. За да се научите как да се обичате, започнете да приемате помощта от близките ви за нормално нещо. Това не ви прави слаби или по-малко интелигентни, напротив. Прави ви силни а това, че сте готови да приемете чуждата подкрепа.

Близнаци

Твърде тревожни сте. Постоянно мислите за нещата, които не сте успяли да свършите, или за обещанията, които не сте успели да спазите. Спрете да мислите за това, което не се е случило. Обърнете внимание на позитивните неща около себе си и на постигнатите успехи. Когато осъзнаете какъв човек сте всъщност, ще започнете да се обичате повече.

Рак

Притеснявате се за външния си вид и това спъва всичко, с което се захванете. Не чакайте доброто настроение да дойде само, да свалите няколко килограма или да ви звъннат сами за мечтаната работа. Започнете да харесвате тялото си и така ще харесате и себе си.

Лъв

Вгледайте се в огледалото пред себе си и се съсредоточете в това, как изглежда лицето ви като сте щастливи и усмихнати. Съобразявате се с чуждото мнение и това предизвиква вашите комплекси. Погледнете се отново и се насладете на красотата си. Така ще оцените себе си и ще започнете да се харесвате малко повече.

Дева

Също като овена, девата страда от своята критичност. Постоянното критикуване, ви отдалечава от нормалното съществуване. Нямате време да обичате себе си, докато постоянно се критикувате. Тези критики се отразяват отрицателни на тялото и на здравето ви. Така, че помислете как сами си вредите и започнете да го преосмисляте.

Везни

Имате умението да мислите само за лошите неща в живота в живота ви и да умаловажавате добрите си резултати. Това блокира всички положителни емоции и докарва прилив на паника. Усетите ли нещо такова, бързо се погрижете да повдигнете настроението. Заминете някъде, излезте с приятели или хапнете нещо сладичко. Започнете да оценявате усилията си.

Скорпион

Често се обвинявате за грешките си от миналото, които не ви позволяват да продължите напред. Не позволявайте миналото да командва настоящето ви. Не се наказвайте, а започнете да оценявате живота си тук и сега. Направите ли го, ще започнете да обичате себе си.

Стрелец

Страхувате се от провал и винаги залагате на сигурно. Не рискувате и не правите никаква промяна с живота си. Нормално е в такъв случай да мразите и самите себе си. Променете начина си на живот и преоткрийте себе си.

Козирог

Твърде строги, праволинейни и целенасочени. НЕ позволявате на щастието да влезе в живота ви. Започнете да се забавлявате, а като начало пробвайте поне да се усмихвате. Смехът е най-добрият лекар, така че съшсем скоро ще забележите положителната си страна. И ще се влюбите в нея!

Водолей

Бъдете по-мили със себе си. Не само най-големите награди са велики попадения. Уважавайте себе си и се поздравявайте тайничко за всеки малък успех. Това е един от ключовете за вътрешен мир и любов към себе си 

Риби

За да обичате себе си, първо трябва да се научите да обичате тялото си. Спрете със стереотипите за мерките на моделите, започнете да харесвате всеки сантиметър от кожата си. Научете се да харесвате външния си вид и чак тогава ще откриете как да обичате себе си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *