НАШИ ИГРАЯТ ФУТБОЛ ОТТАТЪК ОКЕАНА! Голаджията от Сатовча Р. Каптиев и Рамбо вдигнаха самочувствието на „Миньор“ в Чикаго

След като триумфира с няколко купи с „Левски-Чикаго“ в края на 2016 г., голаджията от Сатовча Росен Каптиев вдигна самочувствието на друг от отборите в мегаполиса оттатък Океана – „Миньор“, за който играе. Водени от топнападателя, жълто-черните записаха първа победа в официален мач срещу формацията с гръмкото име „Република Сръбска“ с 5:2, с който са непримирими съперници в майсторската група на полуаматьорската Метрополитан сокър лига за над 40-годишни, а спорът им се пренесе и в първенството на закрито. В сблъсъка им в зала най-после Фортуна се усмихна на нашенските гастарбайтери. Два гола за успеха отбеляза Борислав Радев, по един добавиха Каптиев, Велиян Михалев-Рамбо и Михаил Киров.

Предишният дуел между двата тима завърши 3:2 за миньорци, но сърбите обжалваха съдийско решение в техен ущърб и администриращият орган им присъди служебно 3:0. Начело на чикагските винкели е Емил Миланов, а спонсорите на тима са дупничани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *