Топ теми

НА НИКОГО НЕ МУ СЕ РАЗМИНА! Полицай Иво Паунов е безпощаден, пише по пет акта на час

Шофьор от Бобов дол се опита да подкупи дупнишкия полицай Иво Паунов и негов колега с почерпка, след като беше хванат да шофира, докато говори по мобилния си телефон.
Румен Павлов е спрян от пътните полицаи  до кръстовището пред ГУМ в центъра на Дупница, след като е забелязан да говори по телефона, докато шофира. Униформените му поискали документите и му написали акт от 50 лв. за нарушението.
За да отърве глобата, Р. Павлов прошепнал: “Моля ви се, момчета, не ми пишете акт, ще почерпя. Тъкмо ми звъннаха, аз сложих телефона на ухото и намалих скоростта”, опитал се да оневини постъпката си пред униформените хванатият в крачка шофьор, но номерът му не минал. Полицай Иво Паунов му написал акт за нарушение на Закона за движение по пътищата на стойност 50,00 лв.
Ето какво заяви той, докато пишеше акта на Р. Павлов: “Само за три часа по улиците на Дупница с колегата написахме 11 акта на шофьори без колан и три акта за говорене по мобилния телефон по време на шофиране”, заяви пред репортер на “Струма”.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Браво, Браво

    Еииииииииии браво. Написали акт за говорене по телефон. Сега остава да прочетат още малко Закона за движение по пътищата и да започнат да пишат актове и за неправилно спиране, паркиране и т.н. От градинката Моструков да бившата Седина фурна не можеш да се движиш по тротоара. Пита се, къде е полицията в този град? Две седмици светофарите не работеха и нито един от тези където пишат по 11 акта за 3 часа ги нямаше. Трябваше да блъснат човек на пешеходната пътека за да може да се паркират с автомобила при левчето и от там да гледат какво става (не, че регулират движението), просто присъствие. Какво да ви кажа, СМЕШНИЦИ. Иначе голите ПОЛИЦАИ, даваме изявления за написани актове на простия човечец. Виждаме мравката, но не виждаме слана.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *