На открита приемна на екипа на губернатора! В Невестино се оплакват от повредени пътища от дърводобивните фирми, в Дупница искат мерки срещу коне на пътя

Имотни, правни и социални казуси са проблемите, от които се оплакаха пред губернатора Александър Пандурски и неговите заместници Йордан Гогев и инж. Георги Велинов жители на три общини на открита приемна.

В Дупница областният управител бе алармиран за  запушен канал при асфалтирането на улица в града. Имаше оплакване за свободно движещи се коне по пътя Дупница – Кюстендил, както и за ВиК аварии. Жител на града поиска да се предприемат и действия по окастряне на няколко опасни дървета.

В Невестино пък хората се оплакват от повредени общински пътища от дърводобивни фирми, което води до затруднен достъп на хората до имотите им. Местните се сблъскват с нарушаване на режима за регистрация на животновъдните обекти. И в Невестино като проблем се открои произволното придвижване на коне, оставени безнадзорно. Жители на с. Еремия заявиха, че местният храм има нужда от цялостен външен ремонт и укрепване на основите. Поискаха и поставяне на указателни табели по пътя между селата Ваксево и Смоличано.

 ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *