HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

На парти с еднакви тоалети семейството на хлебния бос П. Иванов изпрати средния син абитуриент

Цялата фамилия на председателя на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в Югозапада Петър Иванов се премени в еднакви тоалети за абитуриентския бал на средния му син Стоян. Така бе спазена традицията отпреди 5 години, когато по идея на съпругата му Илияна на абитуриентския бал на големия син Иван четиримата мъже  в семейството облякоха еднакви костюми, а тя бе в елегантна рокля в същите цветове.

Партито бе в заведение в центъра на Благоевград, а П. Иванов бе ангажирал любимия си оркестър. Щастливия повод на фамилия Иванови не пропуснаха и кметът на Симитли Апостол Апостолов, директорът на ІІІ ОУ Михаил Спасов със съпругата си Валя, кумовете на сем. Иванови – д-р Сашо Кастрев и половинката му доц. Пенка Кастрева, и целият отбор по ориентиране „Младост“ начело с треньора Кр. Данаилов и жена му.

Заради абитуриента от Англия пристигнаха леля му Маргарита и синът й, братовчедките Ива, Гери, Краси и Ани.

Бабата и дядото Атанаска и Иван Яневи първи вдигнаха наздравица за внука си. Племенника си с много любов поздравиха и Светлана и Ники Паскалчеви, съсобственик на заведение в Благоевград, хлебарят Георги Иванов и съпругата му Здравка, и бившият кмет на с. Градево Васил Иванов и половинката му Надя.

„Виновникът” за празника успя да обърне внимание на всички гости, без да лиши от кавалерско внимание гаджето си Вили, с която направи репетиция за минаването през шпалира от публика на площада три дни по-рано на нейния бал със съучениците й от Езиковата гимназия.

Стоян завършва Математическата с отличие и за разлика от по-големия си брат, който преди дни празнува абсолвентския си бал с колегите от специалност „Компютърни системи и технологии” в ЮЗУ, с единия крак вече е в София, но още се колебае в коя сфера иска да се реализира.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *