На полицай Иво Паунов му върви! Пак хвана опасен нарушител

При зрелищна акция пътни полицаи заловиха дупничанин с 4,27 промила алкохол зад волана на „Сеат”. Лекият автомобил бил спрян за проверка на улицата пред Военна болница в Дупница. 38-годишният Красимир Иванов бил толкова пиян, че едва слязъл от колата. Дори трудно говорел. При проверката дрегерът отчел 4,27 промила алкохол в издишания въздух. Единият от пътните полицаи – Иво Паунов, възкликнал, че през 20-годишната си практика за първи път среща толкова неадекватен шофьор. Оказало се, че безработният мъж седнал отрано с приятели на ракия, минали на бира и след това се качил на колата.

Униформените свалили номерата на лекия автомобил и задържали Красимир Иванов за 24 часа в РУП – Дупница. Отнето му е свидетелството за правоуправление на автомобил. Колата му била закарана от патрулиращ полицай пред полицейското управление. Иванов преспал в Районното и на сутринта си тръгнал. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство за шофиране в нетрезво състояние.

Все още никой не е подобрил рекорда на кмета на село Баланово, община Дупница, Явор Митов, който беше хванат да шофира с 4,66 промила алкохол в издишания въздух от същия пътен полицай Иво Паунов. Кметът отнесе наказание от съда пробация, за което “Струма” писа.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *