На почивка за глътка въздух по време на държавен изпит колегите изненадаха с прекрасен букет зам. декана на Филологическия факултет доц. Д. Костадинова за рождения й ден

С прекрасен букет цветя за рождения си ден бе изненадана зам. деканът по учебната дейност, качеството на обучението и акредитацията на Филологическия факултет към ЮЗУ доц. Дафина Костадинова. Вчера в унисон с обичайния си работен ритъм тя бе част от комисията по провеждането на държавния изпит по английски за специалности от общо 4 факултета, в които е застъпено чуждоезиковото обучение.


Малко след началото на изпита доц. Костадинова, придружавана от ръководителя на катедра „Германистика и романистика” доц. Яна Чанкова излязоха навън, за да „поемат глътка въздух”. През това време с широка усмивка се зададе гл. ас. Яна Манова, която също е специалист по чужди езици в ключовата за факултета и университета катедра. С думи на благодарност и пожелания за здраве, лични и професионални успехи тя връчи на зам. декана красивия букет и призна, че досега винаги й е подарявала естествени цветя, но сега е решила изненадата да е малко по-различна, макар и на същата тематика.

По повод личния си празник, който бе в неделя, доц. Костадинова почерпи колегите си на проведените катедрен и факултетен съвет, след което се зае с проверката на писмените работи от проведения държавен изпит.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *