На силната жена не ѝ пука за тези 7 неща

Силната жена е усвоила изкуството да живее според своите собствени правила. Тя е издръжлива на трудности и умее да се справя грациозно с препятствията, които животът ѝ поднася. И на нея не ѝ пука за следните 7 неща.

Moдата

Силната жена не се вълнува от съветите на женските списания. Не се старае да е „в крак“ с тенденциите, не следва модните течения. Тя следва себе си. И облича това, което обича…

Грешките

Грешките правят живота ни истински. Те ни учат да сме хора. Чрез грешките научаваме нови неща, развиваме и откриваме истинската си същност, разбираме какво е важно за нас и какви са нашите ценности. И силната жена знае това отлично. Ето защо тя не се самообвинява, когато допусне грешка. Знае, че е добила силата си именно благодарение на подобни моменти. Грешките са я направили това, което е. Те са част от историята ѝ и от пътя ѝ.

Бившият

Тя умее да оставя миналото там, където е мястото му – зад гърба си. И това важи с особена сила за бившия й. Тя не се интересува дали и с кого е започнал връзка, как продължава живота си… Защото е фокусирана върху своя собствен.

Съвършените мерки

Силната жена не се гледа в огледалото с критичност, а с любов и приемане. Тя обича тялото си такова, каквото е. Обича себе си такава, каквато е. Не се опитва да влиза в чужди стандарти и не се сравнява с останалите. Сравнява се само със себе си.

Чуждото мнение

Силната жена не търси одобрението на околните, не се опитва да им се хареса и… не се страхува, когато срещне неодобрението и неразбирането им. Тя знае, че не е лъжица за всяка уста… и не се опитва да бъде. За нея е важно да бъде вярна на себе си. Да бъде себе си.

Конфликтите

Силната жена не бяга от конфликтите. Тя изразява смело позицията си. И я защитава. Не се опитва да нарича нещата с други, по-приемливи имена. Не се страхува да е откровена. Тя вярва, че всеки трябва да отстоява себе си. И го прави. Дори когато това значи да обърне останалите срещу себе си.

Семейният статус

Силната жена не се страхува да е сама. Страхува се от брак, в който ще се чувства така. Тя няма да направи компромис, просто защото всички го правят. И няма да изневери на това, което й казва сърцето й, защото знае, че това ще значи да изневери на себе си.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *