НА ТЪРГ С ЕДИНСТВЕН УЧАСТНИК! Община Сандански продаде за 39 180 лв. на К. Тросков 225 кв.м от популярното стрелбище Бункера

Продадоха Бункера в Сандански на общински търг вчера с един участник, това бе настоящият наемател на терена фирма “ДЕСТ и К” с управител Кирил Тросков. След като председателят на комисията Ивайло Пензов отвори офертното предложение, обяви фирмата на Тросков за победител с предложена цена за общинския имот от 39180 лева, при първоначално приетата с решение на Общинския съвет 39 172 лв., т.е. едва 8 лв. отгоре. Мястото, известно на санданчани като Бункера, е с площ от 225 кв.м и се намира над светофара при кооперативния пазар. В момента там е изградено спортно стрелбище. 


Костадин Бориков спечели търга за етаж от къща в с. Горна Сушица

Имотът преди години бе пълна разруха, а в момента е превърнат в място за спорт и търговски обект за ремонт и продажба на артикули за лов и риболов. Там се извършва и технически преглед на ловните пушки и пистолети. Досега фирмата плащаше месечен наем от 360 лева на община Сандански.

„ДЕСТ и К” депозираха преди време заявление в общината да закупят имота, тъй като през годините са инвестирали много средства и материали. Троскови са учредили спортен клуб по стрелба. Вторият общински имот, който бе изтъргуван вчера, бе етаж от къща в с. Горна Сушица. Имотът е с площ от 120 кв.м и бе продаден на цена от 3110 лева на Костадин Бориков, който е собственик на първия етаж от къщата.


Тръжната комисия, председателствана от Ивайло Пензов

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *