На 27-години се самоуби внукът на Елвис Пресли

Внукът на Еливс Пресли, музикантът Бенджамин Кио, е сложил край на живота си. Той е намерен с огнестрелна рана в апартамента си в Калабасас, Калифорния, обяви мениджърът на майка му Лиза-Мари Пресли, предава dnes.b.

Все още не са ясни причините, които са подтикнали 27-годишният Бенджамин да влезе в печалният клуб на млади звезди, които загиват на тази възраст. Майка му Лиза-Мари Пресли, която е единствено дете на Елвис Пресли, е съсипана от случилото се: “Сърцето й е разбито, тя е неутешима и опустошена. Тя обичаше това момче. Той беше любовта на живота й”, заяви мениджърът й.

Самата Лиза подчертава невероятната прилика на Бенджамин с Елвис. “Понякога хората го спират, за да се снимат с него, защото е толкова невероятно”, казва в едно интервю единствената наследница на Краля на рока.Бенджамин рядко се показва под светлината на прожекторите. През 2009 година обаче се появява новината, че той е подписал сделка с гиганта Universal за 5 милиона долара. “Музиката ми няма да е нищо подобно на тази на Елвис”, казва той в интервю по онова време, ала сделката се оказва измама.

Връзката на Лиза-Мари Пресли със сина й е била изключително силна. Двамата имат еднакви татуировки, а през 2012 година тя пише песен за него. 52-годишната му майка има още три деца – 31-годишната актриса Райли Кио и 11-годишни момичета, близнаци.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *