На 31 тя става същата като… тъщата

Жените се превръщат в същински копия на майките си на 31 години, пише “Дейли експрес”, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.
Оказва се, че точно от тази възраст дамите започват да възприемат същите нагласи и вкусове като своите майки.
Над 50 процента от участничките в допитването споделят, че след като са прехвърлили 30-те, са спрели да се бунтуват срещу майките си и вместо това са започнали да ги имитират. Най-често промяната настъпва на 31 години, изчислиха експерти.
На тази възраст жените започват да харесват същите телевизионни програми като майките си, да имат същите хобита и да говорят като тях. Някои дами дори изпитват привличане към същия тип мъже.
“На практика всички жени в определен момент от живота им заприличват на майките си. Това е достойно за възхвала, тъй като майката е най-прекрасната личност в живота на всеки човек”, казва Крейг Перот, говорител на сайта Dotty Bingo.com, който е поръчал изследването.
Данните от проучването разкриват още, че за 51 процента от анкетираните майката е най-вдъхновяваща жена в живота им. Сестрите са вдъхновение за 18 процента от участниците в допитването, бабите – за десет процента от тях. Приятелките вдъхновяват една 8% от жените, сочат данните от проучването.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *