Невероятната история на една 22-годишна красавица! Вижте как Мариана се превърна от сакaто момиче в забележителен модел

Мариана Сфакианакис е само на 22 години, но това, през което е преминала, е повече от впечатляващо. Тя минава през дългия път от инвалидната количка до успешен модел в Инстаграм.

Мариана е млада и крехка. Гледайки красивите ѝснимки в Инстаграм, никой не може и да предположи през какво е преминала. Историята и трудностите, които е поставила съдбата на пътя й , впечатляват, но и вдъхновяват нейните последователи.

Когато видите Мариана, няма да намерите у нея нещо по-различно от останалите популярни момичета в Инстаграм, които ежедневно полагат грижи да са красиви и харесвани в мрежата. Момичето е на 22 години и живее в Австралия. Когато решава да сподели снимки от детството си, Мариана преобръща представите за себе си.

Сегашната дама с перфектно тяло, в миналото е била едно малко и много болно момиченце. Докато майката на Мариана е бременна с нея, лекарите предричат най-страшното – когато се роди, детето ще умре. За щастие те грешат – бебето се ражда и оживява, макар преждевременно. Едва дошло на бял свят, пред детето се изпречва ново предизвикателство – поради недостатъчно медицинско наблюдение Мариана прекарала много време без кислород. Това довежда до частично мозъчно увреждане и церебрална парализа.

Мариана с болка си спомня първите си съзнателни години. Тя не разбирала защо е по-различна от другите. Децата постоянно ѝсе подигравали, че ходи различно и че е в инвалидна количка. До 6-годишна възраст животът бил истинско предизвикателство за детето, придружено с депресия и постоянни унижения.

Операция преобърнала живота на Мариана. 8 месеца след нея тя се борела със зъби и нокти, за да проходи. За да развие физиката си, красавицата започва да спортува. Различните видове активности и помогнали да придобие сила, невероятно тяло и самочувствие.

Днес Мариана е популярен модел в Инстаграм. Тя има хиляди последователи, вдъхновени от нейната история. Красавицата ги съветва никога да не се отказват от мечтите си – точно както е направила самата тя.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *