Неврокопските „Пирински стражи“ празнуваха четвърти рожден ден с парти и торта на х. „Попови ливади“

Туристически клуб „Пирински стражи“ към Трето ОУ „Братя Миладинови” – Гоце Делчев отпразнува своя четвърти рожден ден. Малки планинари се събраха на вълнуващо парти на хижа „Попови ливади“. Една от изненадите за „стражите” бе ефектната торта, специален подарък от семейство Шопови – почетни членове на клуба.

Запалените планинари и туристи не пропуснаха да си спретнат и разходки до различни обекти на територията на с. Попови ливади, а игрите, наситени с много положителни емоции, допринесоха за още по-високото настроение на празнуващите.

За 4 години от създаването си „Пирински стражи” могат да се похвалят с над 50 изкачени върха в Пирин, Рила, Родопите; с над 60 посетени езера и над 65 водопада. Само преди дни туристическият клуб заслужи признание в конкурс на Министерството на околната среда и водите. Фотографията на туристите от Трето ОУ, озаглавена „Пейзаж от връх Ореляк (2099 м), Пирин“, зае второ място в категория „Зима“. Приказната снимка е първата в календара за 2020 г. и изобразява месец януари.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *