Неврокопчанинът К. Хазуров оцеля в треньорската чистка в ЦСКА 1948

Неврокопчанинът Костадин Хазуров оцеля в мащабната треньорска чистка в школата на новака в елита ЦСКА 1948. Бившият нападател на орлетата остава начело на една от едва четирите юношески формации на авиаторите, които продължават да съществуват занапред. Другите наставници в ДЮШ, които запазват местата си, са директорът Тихомир Йосифов и двама специалисти, направили име в работата с подрастващи в „Левски“ – Християн Войнов и Красимир Петров. Все още клубните шефове умуват за статута на кондиционния треньор Николай Георгиев и треньора на вратарите Мартин Митев.

Вятърът на промените в академията на служебния първенец на Втора лига доведе до закриване на част от детските гарнитури, а оттам до съкращения в треньорския състав. Сложен бе кръст и на общежитието, което ползваха талантите извън столицата.

Собственикът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов се похвали вчера, че се е разбрал с Мартин Камбуров да се премени в червено за новия сезон. Ветеранът избрал да гони рекорда на Петър Жеков във вечната голмайсторска листа на България с екипа на авиаторите, след като в настоящия му тим „Берое“ не му гарантираха постоянно присъствие на терена в следващото първенство.

В Деня на детето легендата Красимир Балъков е бил на среща в офиса на ЦСКА 1948, снощи му предстоеше още една, на която двете страни да се споразумеят окончателно да поеме отбора. Присъдата на разложкия наставник Йордан Юруков е прочетена – става помощник на новия старши. Очаква се в бъдещия щаб да останат досегашните асистенти, съгражданите от Симитли Спас Стоименов и треньорът на вратарите Димитър Атанасовски.

СТОЙЧО СТОИЦОВ


Триото Д. Атанасовски, Й. Юруков и Сп. Стоименов /отляво надясно/ вероятно ще остане непокътнато след треньорската рокада

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *