HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Неврокопчани хвърлиха младоците в Ихтиман и отнесоха четворка

“Пирин” (ГД) катастрофира с 0:4 във визитата си на “Ботев” (Ихт), след като излезе в сериозно прекроен състав. Треньорът Йордан Боздански пусна много от юношите, за да трупат опит в първия тим. Дебют в мъжкия футбол направи вратарят К. Близнаков. И. Пачеджиев и Н. Москов също записаха първи минути в Трета лига.
Неврокопчани можеха да поведат до почивката, но Борислав Шабанов, Радослав Моллов и Леон Илиев не успяха да отбележат. Домакините се възползваха от единствената си възможност и поведоха в 29-та мин. След антракта пиринци допуснаха наивни грешки в отбраната и домакините оформиха разгрома между 60-та и 70-та мин.
“Независимо от загубата, не мога да кажа, че не видяхме и положителни неща в играта ни. Някои момчета играха за първи път. Липсата на опит в по-голямата част от отбора обаче оказа своето влияние. Все пак показахме, че имаме потенциал, но ни предстои много работа”, коментира Й. Боздански.
“ПИРИН” (ГД): К. Близнаков, Москов, Боянчев, Ал. Георгиев (70-Пачеджиев), Благоев, Ловков, Грозданов, Моллов, Шабанов (70-Гушков), А. Петков (65-Воденичаров), Илиев.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *