Недялко преби жена, сипе ругатни срещу полицаите: Смешници в униформа, какви сте вие бе, боклуци, теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив

В Районния съд в Кюстендил стартира второ дело срещу известния в региона с криминалните си прояви Недялко Балев от село Слокощица. Държавното обвинение вече внесе обвинителния  акт за извършено престъпление по чл. 144 от НК.

На 8 декември миналата година по повод получен сигнал от ОД на МВР – Кюстендил за нанесен побой на жена двама дежурни полицаи били изпратени в кафене „Иридиум“. Служителката на заведението заявила, че не е видяла никакъв инцидент, нито било установено лице, подало сигнала.

Малко преди органите на реда да се качат в патрулния автомобил, към тях се приближил  Балев и ги засипал с ругатни. „Смешници в униформа, какви сте вие бе, боклуци“, „Теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив“, са само част от репликите, отправени от Балев към полицаите.

Той е познат на полицейските служители с криминалните си прояви, осъждан е за извършени престъпления от общ характер.

По-късно бил получен повторен сигнал за това, че жена, на която бил нанесен побой, чака полиция в района на кафене „Иридиум“. Дежурните служители отново се отправили към заведението. Пристигайки на място, въпросната жена им обяснила, че й бил нанесен побой от Недялко. В този момент полицаите забелязали, че същият излязъл от кафенето. Полицаите няколко пъти му разпоредили да дойде при тях за изясняване на случая, но той не се подчинил. Вместо това започнал да ги обижда и да отправя неприлични жестове.

При действията при задържането му от страна на полицаите е оказал съпротива, изблъскал ги и побягнал. Тичайки, обвиняемият паднал, като се държал агресивно, докато му поставяли белезници. Успял да нападне единия от полицейските служители, като му причинил кръвонасядане и охлузване по кожата в областта на дясната лакътна става. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Кафене „Иридиум” доби печална известност с това, че през февруари тази година там се разигра скандалът между две празнуващи компании, при който на главната улица бе убит зверски Валери Дъбов, а в ареста за убийство е 19-годишният Алекс-Гучи от циганския клан Гольовци.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *