HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Незабравимо посрещане на Новата 2018 година си устроиха футболистите на ЦСКА 1948 Андон Гущеров и Димитър Пангев в Петрич

Незабравимо посрещане на Новата 2018 година си устроиха футболистите на ЦСКА 1948 Андон Гущеров и Димитър Пангев. Тони влезе в ролята на “старо куче”, предвид половингодишния му престой при третодивизонните “червени”, и наложи волята си пред новобранеца Пангев да празнуват в едноименната хижа в Беласица планина над Петрич.

Новите стопани на туристическото съоръжение Емил и Николай Кузманови се бяха постарали всичко да бъде на ниво и двамата “армейци” заедно с половинките си Евелина Тупарова и Любима Симеонова прекараха в отлично настроение последните дни на старата и първите дни на Новата година сред красотите на планината.

Другото ново попълнение от “Беласица” в ЦСКА 1948 Мартин Таушанов пък предпочете лукса и пистите на курорта Банско, където доскорошният втори капитан на “комитите” посрещна Новата година в компанията на брат си Благовест, също футболист на петричкия тим.

Лидерът на “Бела” допреди дни Владимир Кабранов пък не пропусна да се включи в традиционните Станчинарски игри, превъплътен като “черен арап”. Бъдещият играч на “Банско” изглеждаше неузнаваем и можеше да бъде разпознат едниствено по компанията около него, включваща баща му, топреализатора на “Бела” отпреди 40 години Костадин Кабранов, майка му Розалина и любимата му Илина.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *