HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нелеп инцидент! Жена запали нива, огънят погълна колата на бивш кмет

Жена от Джерман запали нива, в огъня изгоря и лек автомобил на бившия кмет Лулчо Василев. Еленка Георгиева запалила сухи треви в имота, който стопанисва. В близост бившият кмет бил паркирал микробус „Рено” и още два леки автомобила, изпратени от сина му Михаил, който от години живее и работи в Италия. Оттам той изпращал по автовоз катастрофирали автомобили, а баща му Лулчо Иванов ги ремонтирал и след това ги продавал.

В събота около обяд 60-г. Е. Георгиева не успяла да реагира на разпространилите се пламъци и те погълнали и автомобил на екскмета. Огнеборците от Дупница, които пристигнали с два пожарни автомобила, спасили останалите две коли и спрели огъня, преди да стигне до къщите край имота.

На място са пристигнали и криминалисти, които установили, че не става въпрос за умишлен палеж, а за инцидент по невнимание.

Лулчо Василев беше кмет от СДС на с. Джерман в зората на демокрацията. Преди повече от 10 г. криминалисти от Дупница откриха канабис в двора на къщата му, за което той получи условна присъда. Пред разследващите полицаи Лулчо Василев тогава заяви, че някой е подхвърлил семена от канабис от влака, тъй като къщата му е до жп линията. Той твърдял, че не знаел какво растение отглежда, но като хранел с него прасетата си, те дебелеели и червенели.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *