Нели от „Търси се” посрещна Нова година в Швейцария

Нели Хаджийска посрещна Нова година в Швейцария с мъжа си и синовете им.

Блондинката, която води предаването „Търси се” с Меги Димчева по Би Ти Ви, гостува със семейството си на приятели. Събират се от близо 15 години. Първо били съседи в София и Нели се запознала със съпруга на приятелката си. Един ден той „спрял в една кал на Черни връх” и й предложил да я закара, след което се събрали семейно на по вино. На шега жена му го попитала защо й спрял, а пък мъжът на Нели се обърнал към нея: „Ти защо се качи?”.

„През тази смешка стартира една близост, която въпреки разстоянията не се губи. Докато нямахме деца, пиехме вино и играехме „Монополи”, сега предимно пием вино. Смехът е същия, пеем много, танцуваме, даже някак повече се радваме на живота”, сподели Нели в първите дни на новата година. От 10 години приятелите й живеят в Швейцария и чак сега им гостували.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Зрител

    На тази жена, защо винаги са и разголени гърдите, когато води предавани? За мъжката аудитория е добре, но ТРЪСИ СЕ се гледа и от деца. Не е добър вкус на дизайнерите.Доколто знам едни магазин от Благоевград ги облича……

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *