HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Необикновено семейство: Баща и син замениха жените с гумени секс кукли (СНИМКИ)

58-годишен китаец, криещ се под псевдонима Ли Чен, и неговият син Янян от провинция Гуйчжоу живеят със семейство от гумени кукли, които са заменили техните любими жени и роднини. Мъжете казват, че за разлика от истинските жени, силиконовите секс играчки никога няма да ги предадат, съобщава Mashable, цитирано от Блиц.

Необикновеното семейство започва да съжителства през 2010 г. след като Чен се развежда. Именно тогава той носи в къщи първата изкуствена жена. Оттогава китаецът е купил още шест като някои от тях е подарил на сина си.

Цената на всяка кукла е около 1400 долара. Освен това китаецът е изхарчил още около 400 долара, за да ги облече в красиви дрехи. Чен си прави фотосесии с куклите и публикува снимките в интернет.

Китаецът казва, че не използва експонатите от своята колекция за сексуална утеха, но синът му твърди друго.

“Преди няколко години баща ми ми подари кукла с думите: “Използвай я за своите нужди”. Той не иска аз да спя със “случайни жени”, заявява Янян.

Бившата жена на Чен знае за неговите увлечения и това не й харесва.

“Майка ми ми се обади и ме уговаряше да не приемам този лош навик на баща ми”, казва младият човек, не уточнявайки дали е последвал примера на баща си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *