Бизнесмен от Симитли скандализира Фейсбук! Облепи тузарския си „Рейндж Роувър” с надпис „Голям боклук е този джип”

Бизнесменът Николай Стоименов, собственик на фуражен завод в Симитли, вчера сложи лепенка на тузарския си джип „Рейндж Роувър” с надпис „Голям боклук е този джип“. Необичайното му решение е в знак на протест срещу поведението на служителите на „Мото Пфое“, от чийто магазин закупил два нови джипа за 500 000 лв. Още в първите седмици обаче луксозните коли започнали да дават дефекти и бизнесменът ги вкарал във фирмения сервиз в София. Обяснили му, че ще бъдат готови до две седмици, но не само че не спазили обещанието си за срока, но и му поискали да заплати за поправката на колите, които иначе са в гаранция. Бесен от некоректното отношение, вчера Николай Стоименов си поръча стикери с антирекламния надпис в благоевградско рекламно студио и ги залепи на луксозния си джип на тръгване от софийски сервиз.

Ето какво разказа бизнесменът: „Преди половин година закупих двата нови джипа на „Рейндж Роувър” от магазина. За единия платих 350 000 лв., който е от най- високия клас и най-скъпият в момента на пазара. Другият струва 150 000 лв., но е с лизингов договор за 5 години. Още веднага джипът ми започна да тресе като каруца и да пуши, електрониката започна да индикира, че има проблеми. Така беше и с другия, който е по- малък клас. През 2 седмици джиповете ги вкарвах в сервиза, тези  30 000 км са навъртени само за това. Но чашата преля, когато завчера служителите на „Мото Пфое“ ми казаха, че трябва да платя, тъй като съм карал джипа в друг сервиз. Не ми е изобщо за тези 1500 лв.  Оборотът на фирмата ми „Агромейл 2011“ е 100 милиона, благодарение на добрите контакти и доверието, което сме изградили с партньорите. В завода ми  има автопарк със скъпи автомобили от различни марки. Аз съм земеделец и производител, имам фуражен завод в Симитли, земи в Плевенско и Старозагорско. Често пътувам, не само в страната, но и в Гърция, Македония и Сърбия. Не се занимавам с дискотеки и казина, а автомобилът ми е необходим за бизнес срещи. Платил съм 350 000 лв. кеш за единия джип, който на практика се оказа неизползваем. Поведението на служителите в сервиза за мен е неадекватно и затова, след като днес си платих 1500 лв. за услугата, сложих лепенките на джипа и така ще го карам. Същото ще направя и с другия джип, който все още не е готов, въпреки обещанието, че и двата ще бъдат оправени за две седмици“.

Финансовият директор във фирмата на Николай Стоименов също изрази възмущението си от създалата се ситуация и заяви, че при разговор, който провел със служител на „Мото Пфое“ му казали, че джипът е с фабричен дефект, и едва ли не цялата партида била такава. „Тогава възниква резонният въпрос – защо продават на клиентите си дефектни автомобили?“, гневи се финансистът на фирмата.

БЕТИНА АПОСТОЛОВАНиколай Стоименов постави лепенките върху джипа още в двора на сервиза в знак на протест

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *