HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Неразделният 12 “б” клас от ПМГ в Гоце Делчев се събра на традиционна среща две години след завършването

Бившият 12 “б” клас от випуск 2016 на ПМГ “Яне Сандански” в Гоце Делчев спази традицията си и отново се събра за коледно-новогодишните празници. С организацията, както винаги, се зае настоящият студент психолог Елена Давидова. На събитието този път присъстваха и Селвет Велиша и Мария Качарова, които така се реваншират за отсъствието си миналата година. Сред “извинилите се” за предишни пропуски бе и студентът по приложна физика Мариян Воденов, чийто баща Петър пък се погрижи музиката да бъде на ниво и да удовлетвори всички желания на съучениците. Триото Пилчева, Димитрушева и Станчева пък се превърнаха в своеобразно ядро на купона. За веселбата своя съществен принос дадоха и Георгия Стоева и Велика Думанова.
За първи път успя да се събере и целият мъжки състав на бившия 12 “б” клас – Мариян Воденов, Георги Четрафилов, Шанол Булгур и, естествено, класният Александър Мандажиев, който не бе забравен и бе удостоен със специална покана.
Групата показа, че са си останали неспасяеми купонджии, както и в ученическите години. Дамите първи се хванаха на празничното хоро, а всичко започна минути по-рано с изпълнение на химна на класа “Един неразделен клас”.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *