Нещата, за които мъжете умират да ви кажат

Понякога истината боли, затова много двойки решават да премълчават истинските си мисли, само за да не се стига до скандали и да няма обидени. Навярно на вас самите ви се е налагало не един и два пъти да го правите. Една от характерните разлики между жените и мъжете е, че едните много обичат да питат, а другите много не обичат да отговарят. От любов и уважение обаче мъжете стоически изтърпяват своята половинка и не казват това, което биха желали.
Интересно ли ви е да разберете какви биха били истинските отговори на мъжете? Експертът по срещи Кевин Кар открехва вратите и ви позволява да влезете по-дълбоко в мъжкото съзнание. Ето ги и репликите, които мъжете мечтаят да ви кажат:
1. „Да, наистина си качила няколко килограма отгоре, но и така е добре“. Нищо в живота не остава едно и също, като това важи и за телата ни. След като вие самите сте забелязали напълняването си, нормално е вашият партньор също да е разбрал. Това обаче не означава, че автоматично се е появил проблем във взаимоотношенията ви. Всъщност много мъже предпочитат да „има какво да пипнат“ по една жена.
2. „Тази прическа не ти отива“. Косата е едно от най-важните неща във визията на всяка жена. Бъдете сигурни, че вашият човек не само ще забележи някоя по-голяма промяна, но със сигурност ще има мнение по въпроса. Понякога обаче, мъжете решават да си замълчат, вместо да изкажат негативно мнение. Просто не искат да ви обидят.
3. „Излез навън с твоите приятелки, моля те!“. Знаете, че е много важно за една връзка, партньорите да запазят определена „социална автономност“. Не, че мъжът до вас не иска да прекарвате времето си заедно, просто не иска това през цялото време. Мъжете не се нуждаят от обсебваща жена, а от такава, която им осигурява свобода и хармония.
4. „Всъщност не, не ми липсваш все още“. Ако попитате половинката си дали му липсвате, 10 минути след като сте се разделили, има голямо вероятност да чуете: „Не съвсем“. Дайте му време, за да иска отново да ви види и да бъде с вас. Оставете на мъжа достатъчно време, за да може сам да покаже своите чувства. Запомнете, че понякога даването на пространство увеличава страстта помежду ви.
5. „Не, не искам да излизам с теб и приятелките ти“. Вие никога няма да харесвате неговите приятели, колкото него, както и той няма да харесва вашите приятелки, колкото вас. В повечето случаи вашата половинка предпочита да излизате със своите приятелки без него, за да не му се налага да слуша женски разговори за обувки или любовни драми.
6. „Не, не съм буден!“. Когато звъннете на вашия приятел във вторник в полунощ, попитате го дали е заспал и още преди да сте получили отговор, започнете да говорите и говорите, той наистина иска да ви затвори телефона. По-добре да не правите често късни позвънявания, освен ако нямате основателна причина. Все пак и на вас няма да ви е приятно някой да ви събуди, нали?
7. „Какво е това, което си облякла?“. За много жени новите модни тенденции са определящи при избора на облекло, аксесоари, обувки, дори цвят на косата. Не всичко, което е актуално обаче, изглежда добре, особено в мъжките очи. На вашия приятел наистина му се иска да ви каже, че новата придобивка в гардероба ви ви стои меко казано неподходящо.
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *