HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нещата, които вбесяват мъжете

Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да изпаднат в необуздано състояние, което е доста по-присъщо за нежния пол. И все пак на тях също им се случва.

Ако сте неповторима специалистка в това, ще видите тяхното гневно аз, което минава много по-трудно от вашето.

Ето какво трябва да направите, за да вбесите мъжа:

1. Дами, мъжете не харесват да чакат

Ако закъснявате непрекъснато и то не с пет – десет минути, а с цял половин – един час, то почти е сигурно, че мъжът ще се е вбесил до краен предел и не се учудвайте, ако не е на уговореното място.

2. Мъжът казва „Не“ и това наистина е „Не“

Опитайте се да мислите като тях. Вие може да си смените мнението няколко пъти, но мъжете са категорични и определено не харесват хленченето, което е сладко може би до определено време, но да промени мнението на половинката ви е почти невъзможно.

3. Мъжете се вбесяват, когато им се налага да обясняват и да дават отчет за нещо елементарно, което не се нуждае от чак такова внимание

Дайте свобода ма мъжа и той ще е най-прекрасното създание, което сте срещали някога.

4. Когато сте решили да се мотаете по магазините, мъжът не е правилният човек, който да вземете с вас

Това опъва нервите на силния пол. Той предпочита да тича в парка, да спортува, да гледа телевизия и всякакви други неща, но влизането от магазин в магазин, пълен с дамски дрехи и обувки не му е от любимите занимания, особено ако продължи повече от 1-2 часа.

5. Мъжете си имат собствено мнение, момичета

Те не обичат да налагате своето и да смятате техните решения за глупави. Дори и да не мислите така, понякога изглежда именно по този начин дори и да не го искате.

6. Мъжете ненавиждат лъжата

Това за тях е повече от грях и разберат ли, че някой ги лъже, не само, че ще се ядосат, както никога, но и ще кажат сбогом завинаги. Те не понасят някой да си играе с доверието им. И в този случай са категорични. Не подценявайте нервите на мъжа и ги щадете.teenproblem.net

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *