HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

НЕЩО ЛОШО СЕ СЛУЧИ С ШОФЬОРИТЕ НА ЛИНЕЙКИ! Спешно командироват нови

Вирус повали 4-ма шофьори на линейки в Спешен център – Дупница и доведе до кадрови дефицит в звеното на линейкаджиите. Наложи се да командироват шофьор на линейка от Бобов дол, за да се закърпи графикът в спешното в Дупница.

Четирима от общо 15 шофьори на линейки в Спешен център – Дупница са в отпуск по болест, след като са повалени от грип. Един от тях е в болница с усложнения.

В Спешния център непрекъснато идват пациенти с признаци на вируса – висока температура и разстройство. Дежурните екипи ги насочват за хоспитализиране в двете болници. Вътрешно отделение на общинската болница е препълнено с пациенти с пневмонии след усложнения от грип.

От РЗИ – Кюстендил съобщават, че засега няма данни за грипна епидемия, като се позовават на данните, подадени от джипита в Кюстендил, Дупница и Сапарева баня. В община Бобов дол не е регистриран случай на грип, а според подадените данни от личните лекари в Дупница има само 14 болни от грип, в Сапарева баня са само 4-ма.

Данните, подадени от личните лекари в РЗИ – Кюстендил, се разминават драстично с броя на пациентите, настанени за лечение в двете болници в Дупница.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Иван Докторов

    ЗАЩО ШОФЬОРИТЕ НА ЛИНЕЙКИТЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ? Елементарна хигиена към здравето. Около тези шофьори сякаш няма докори, фелдшери, от които да поискат акъл как да се предпазят.
    Ама кой ти иска акъл днес?!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *