Не можете да забременеете? Пробвайте тези секс пози!

На години сте и вече искате да имаме дете. И както обикновено се случва, ние хората винаги искаме всичко да се случва бързо и лесно.

Затова ви предлагаме няколко секс съвета и пози, с които бързо да забременеете.

Мисионерската

Тази позиция е най-сигурната, че ще забременеете, пише omed.bg. С тази секс поза мъжът има по-голяма свобода за по-дълбоко проникване в жената. Въпреки че няма реални доказателства, някои хора казват, че ако поставите възглавница под бедрата на жената, това допълнително ще спомогне на сперматозоидите да достигнат до шийката на матката.

Кучешката

Тази секс поза със сигурност е любима и на мъжете, и на жените. Но освен това тя спомага за по-лесно проникване и при нея шийката на матката се отваря малко повече в сравнение с другите пози.

Скалата

Тази позиция е подобна на мисионерската, само че при нея е гарантирано, че мъжът прониква по-дълбоко. Плюс на позата е, че лесно намира G-точка на жената, което също помага при зачеването.

Вълшебната планина

Тази поза е подобна на кучешката, само че гърбът на жената е залепен до гърдите на мъжа. Може да използвате възглавничка, за да си помогнете.

Пеперуда

При тази позиция жената е легнала, с вдигнати крака, а мъжът – изправен. Тази секс поза осигурява по-лесно проникване.

И накрая, една бабина щуротия или пък изпитан във времето начин за лесно забременяване – след секс си вдигнете крака във въздуха и стойте така няколко минути. Така ще спомогнете на сперматозоидите. Това, разбира се, може да ви звучи налудничаво, но пък може и да помогне!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *