Не рискувайте брака си с тези постъпки

Не живеем в Античността, дори и в Средновековието, което означава, че в семейството никой не е подчинен на другия (освен ако религията не поставя жената в определена позиция). За да бъде семейният живот спокоен и щастлив, трябва партньорите да си имат доверие и да си разпределят отговорностите. И тъй като човек не живее сам, съгласува доста от своите действия с другия. Понякога мъжете смятат, че те са глава на семейството ( каква заблуда само) и не дай си Боже да изкарват повече пари, започват еднолично да си взимат решения, които после им се отплащат с цупене, скандали и заплахи за развод. Ако не искате да преживеете това и да карате седмица на полуфабрикати, свити на дивана, вижте какво никога не трябва да правите, преди да сте се консултирали със съпругата си.

1. Да инвестирате месечната си заплата в някое казино.

2. Да купите жилище. Като цяло идеята си я бива и е много мила, но тя може да не го хареса.

3. Да продадете жилището си.

4. Да планирате уикенд с аверчетата си.

5. Да поканите майка си да живее с вас.

6. Да поканите брат си – ергенът-непрокопсаник да топли дивана в хола и то без да плаща наем.

7. Да заемете на роднина пари от общата ви „каса”. Дори и да му дадете от заплатата си, ако възлиза на повече от 500 лева, със сигурност тя няма да го приеме добре. Освен ако не сте милионер.

8. Да направите ремонт с боядисване, докато тя е на почивка. Повярвайте ни, обсъдете цвета предварително!

9. Да си купите лодка, скъпа кола или друга луксозна придобивка.

10. Да поканите бившата на вечеря. Без значение дали тя ще дойде с настоящата си половинка/съпруг. Думата бивша е като трън за всяка жена.

11. Да купите куче, за което определено тя ще се грижи. Най-много накрая да го научи да слуша само нея (все пак който дава храната, има предимство) и да го насъска срещу вас.

12. Да си направите вазектомия. Особено ако все още нямате деца. О, Боже… тогава тя направо ще ви предложи домашна кастрация!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *