Не се заблуждавайте! Не е любов, той иска просто секс

Да намериш любовта става все по-трудно. Дамите са по-агресивни, мъжете стават емоционално по-дистанцирани и изобщо не желаят да се впускат във връзки. Няма значение къде ще срещнете обекта на желанията си – онлайн, на улицата, в кварталния магазин или в дискотеката – преди да започнете да инвестирате чувства, преценете дали си струва и дали може да ви отвърне със същото.
Оглеждайте се за следните знаци, дори 1-2 да са налични, имате причина да се съмнявате и да не се задържате около този мъж, ако търсите любов:

1. Пише ви, когато поиска
Мъжете, които не търсят връзка, не желаят да опознаят жената срещу себе си. Той е лаконичен, използва учтиви заучени фрази и комплименти. Когато отговорите или зададете въпрос, диалогът спира, докато не се присети той.

2. Пише, не звъни
Друг знак, че този човек не желае да ви опознае е лаконичната комуникация, изразяваща се в писане на кратки изречения. Дори да сте преспали заедно, той продължава само да ви пише, а не да ви звъни. Причината е, че няма какво да ви каже, а и в писмен вид може да контролира по-лесно дълбочината и дължината на разговора.

3. Всеки разговор се върти около секс
Ами ако само това го вълнува във вашата особа, то ще си седи като питбул на темата, каквото и да го попитате.

4. Постоянно е заобиколен от жени
Мъжете на лов за секс, не обичат да остават с една опция. Той е един флиртаджия и гледа да хване „улов“ навсякъде и по всяко време. Телефонът му звъни нонстоп с женски имена, социалните мрежи се цепят с коментари, лайкове и съобщения, а ако сте навън, очите му шарят и най-нахално си позволява да сваля дори сервитьорките наоколо.

5. Не ви води у тях
Дори да живее сам, той не иска да прекарвате нощта в дома му. Затова му е по-удобно да търси други места, където лесно да се измъкне след секса и да избегне гушкането.

6. Не ви вкарва в средата си
Така или иначе не планира да ви задържи в живота си и да инвестира във връзка, затова не очаквайте да ви запознава с нови хора или да разкрива прекалено много информация за себе си. Може дори да не желае да ви даде профилите си в социалните мрежи.

7. Фокусиран е изцяло върху визията ви
Тъй като този мъж се интересува само от секс с вас, той винаги ще ви прави комплименти за визията и ще забелязва промените в нея. Не се мъчете да му споделяте нищо друго, няма да ви слуша.

8. Казва си го сам постоянно
Започнете ли да чувате неща от сорта на: „На такъв етап от живота си съм, в който просто искам да се пусна по течението и да се забавлявам“, си имате работа с играч-флиртаджия, който няма да отвърне на вашите чувства.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *