Ники Дойнов се къпе в невиждан лукс! Уникални СНИМКИ от шикозния апартамент на новинаря

Ники Дойнов и семейството му от няколко  седмици се къпят в лукса на нов апартамент, научи HotArena.  Сделката за апартамента водещият на новините по Нова телевизия изповядал още през лятото, но обзавеждането отнело повече време от предвиденото и семейство Дойнови се нанесли едва наскоро.

Цялата интериорна концепция и всички мебели били направени по поръчка. Освен крупната сума за имота, водещият пръснал луди пари за дизайнерските мебели. Обстановката в апартамента напомня визуално на тази в палатите на евро депутатката Елена Йончева, макар че Ники не се е доверил на нейния мъж Пламен за интериора.

Цялото жилище на Дойнов е решено в светли цветове. Присъства предимно бялото, бежово и млечнокафяво. Във всички стаи обаче има и акценти, като креслото в хола, което е в тревистозелено. В стаята на сина му пък има построена дървена къщичка, в която е леглото на наследника на новинаря.

Макар екранната му партньорка Ани Салич и водещият на „Здравей България” Виктор Николаев да го водят по брой имоти жилищата им далеч не са толкова луксозни отвътре, пише „Ретро”.  


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *