Ники Дойнов с нова къща! Вложи в имот в село край границата с Гърция, жена му недоволна от инвестицията

Ники Дойнов си е купил къща в ивайловградското село Горно Луково. Населеното място се намира само на 1 километър от границата с Гърция, а имотът, за който новинарят броил няколко хилядарки, бил напълно изоставен и рушащ се.

Всъщност в Горно Луково нямало жива душа от години. Селото, макар  известно с мраморната си земя, отдавна останало без население и било пред заличаване от картата. Ники попаднал там съвсем случайно по работа и се влюбил в атмосферата, която му навявала на тази в Тоскана, Италия. Решил да издири собствениците на една от постройките и се спазарил да я купи, писа „Ретро“.

За момента нямал намерение да ремонтира къщата си, която дори нямала покрив. Стените, изградени изцяло от камък, се крепели едва – едва, но Дойнов искал да запази чара на мястото и не планирал да го превръща във вила. Въпреки че нямал даже чешма, понякога канел гости и се шегувал, че единственото, което може да им предложи, е нощ под звездите.

Първа желание да види мястото проявила екранната му половинка Ани Салич, която от години е любител на дивата природа, а в последно време поддържа фигурата си с планински походи и катерене. Самият Ники, когато посещавал Горно Луково, отсядал на хотел в съседния Ивайловград, а маршрутът до селото минавал с велосипеда си. „После се хвърлям на някоя поляна и си почивам от напрежението“, споделя новинарят.

Селският туризъм не се нравел на неговата половинка Петя, която била любителка на лукса и комфорта. Бившата моделка и стюардеса предпочитала Дойнов да я води на почивки в топдестинации из целия свят, вместо да я мъкне на село.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *