Ники Кънчев разцъка на 21 с момичетата от “Риал” /Ковачевци/, националката Полина Ръсина от Студена демонстрира завидна фигура

Може и да падаме с 4 гола от Англия, но поне дамите от женския ни национален отбор по футбол ни отсрамват. Поне по красота и умения по разцъкване на плажа. В това се убеди Ники Кънчев, който се заигра с дамите от женския футболен отбор на “Риал” /Ковачевци/. Сред момичетата, които играха на пясъка с водещия на “Биг Брадър”, бе и нападателката на женския ни национален отбор по футбол Полина Ръсина, която прикова погледите на Кънчев и останалите мъже от компанията, пише flagman.bg.

„За волейбола е ясно, но тия дни приех ново предизвикателство! Разцъкахме на “21” с… момичетата от любимия ми футболен отбор “Риал” от Ковачевци. Топката не пада”, сподели Ники Кънчев в социалните мрежи, където публикува и клип към заигравката с момичетата.

На 13 юни 2019 г. националният отбор по футбол за жени се събра за първи път след две години затишие. Състезателките бяха повикани на лагер в националната футболна база “Бояна”, където изиграха две контролни срещи срещу отбора на Хърватия. Повиквателна за националките получи нападателката на “Риал” /Ковачевци/ Полина Ръсина. Красавицата, която е родом от село Студена, прави много силен сезон и бележи гол след гол. Блондинката демонстрира завидна фигура и голов нюх, с което неслучайно води атаката на футболните националки и е в основата нейният клуб “Риал” да е любим на Ники Кънчев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *