Ники М. глези Николета във Виетнам

На райска ваканция във Виетнам се отдадоха Николета Лозанова и Ники Михайлов. Футболистът на „Левски” заведе любимата си на романтична ваканция в Азия, видя HotArena.

Двойката избра да отседне в най-тузарския комплекс в курорта Хой Ан. Те се настаниха в самостоятелна вила на хотел „Четири сезона”, където срещу 1265 долара на нощ, се радват на невероятен лукс.

За тази сума Ники и Николета се глезят с частна баня, собствена градина и външен дъждовен душ.

Моделката сподели няколко снимки от ваканцията, сред които и такива, на които лежи на златен пясък. На друга пък е полегнала във вана обсипана с розови листенца и буквално се къпе в тях.

Автор на снимките, разбира се е Михайлов, а талантът му като фотограф не остана незабелязан, пише „България днес“.

При все това футболистът предпочита да е зад камерата, а не пред нея. Единственият кадър, който Николета е споделила с него, е снимка на крака му и коктейла, който пие.

Освен да се излежават под златния пясък, двамата имат шанс да се докоснат и до невероятната култура на Хой Ан. Градът е с хилядолетна история и е архитектурна смесица от виетнамски традиционен стил, китайско и японско влияние.

Най-известните обекти са храмът „Чуа Онг” и пагодата „Фуок Киен”. Те са обявени за обекти на ЮНЕСКО за световно културно наследство .

Хой Ан има над 800 исторически сгради, останали незасегнати от войната. А градът е и център на местното кулинарно изкуство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *